Endesa i Don Bosco Salesians Social busquen talent digital entre els col·lectius més vulnerables

16 febrero 2021

Per ABC

Endesa i la Fundació Don Bosco Salesians Social, amb l’objectiu de localitzar talent digital entre els col·lectius més vulnerables, han signat un conveni de col·laboració a través del qual es vol facilitar una formació de qualitat a les persones que tenen inquietuds en l’àmbit tecnològic, però per falta de recursos no poden accedir-hi.

La iniciativa «Don Bosco F5», en què Endesa ha contribuït amb una aportació econòmica de 105.000 euros per al seu desenvolupament, té com a objectiu permetre la inserció en empreses tecnològiques a persones que estant en situació de vulnerabilitat compten amb talent i disposició per desenvolupar una carrera digital.

«Aquesta intervenció suposa per a Don Bosco Salesians Social ampliar el catàleg d’accions formatives que s’ofereix des del Centre Social Don Bosco del Polígono Sur, gràcies a la col·laboració amb Endesa, que es va iniciar l’any 2015. L’Escola digital» Don Bosco F5 «trenca amb el model formatiu habitual, apostant per un Bootcamp intensiu, inclusiu i gratuït, implementat amb èxit amb diferents col·lectius vulnerables, en més de 20 països. Aquesta formació afavorirà una inserció sociolaboral de qualitat en un sector en fort creixement a persones en situació de vulnerabilitat, alhora que aportarà a les empreses tecnològiques de Sevilla talent digital amb les competències més buscades a través de la implementació del model pedagògic innovador Simplon.co», assenyala el director territorial de la Fundació Don Bosco Salesians Social, Antonio Mengual.

 
 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...