Els Coordinadors Generals de Pastoral Escolar comencen el curs units

1 octubre 2014

El dimarts 30 de setembre, va tenir lloc en Salesians Godelleta la primera reunió del curs dels Coordinadors Generals de Pastoral Escolar de la Comunitat Valenciana i Murcia acompanyats per alguns membres dels seus equips. 25 persones, entre salesians i seglars, guiats pel coordinador inspectorial de Pastoral Juvenil, Pablo Gómez, per a prendre el pols al curs i van començar units el desenvolupament de les seues tasques pastorals.

“Aquest encontre és un moment important de convivència, de compartir experiències, una ocasió per a reflexionar, per a anar orientant junts la marxa de les escoles en pastoral, i compartir línies de treball i plantejaments d’acció” afirma el coordinador inspectorial.

La jornada va començar sobre les 10’30 hores amb un moment d’oració, al que va seguir una ronda de presentacions. Després d’una explicació per part del coordinador inspectorial sobre l’organització de la nova inspectoria, els participants van començar l’elaboració dels materials per a les campanyes de advent i quaresma. Des del curs passat aquests materials es realitzen entre tots els coordinadors de pastoral escolar: decideixen l’ambientació, el lema i quins continguts ha de tenir, i es reparteixen el treball.

Al final del matí, representants de l’ONG Joves i Desenvolupament van presentar la campanya solidària inspectorial, i oferiren diverses possibilitats de col·laboració amb els col·legis.

A la vesprada van abastar diversos temes d’interès, com el nou Itinerari d’Educació en la Fe, la jornada de Formació d’Animadors de Grups de Fe i Catequistes de Confirmació, el curs de formació d’agents de Pastoral a Alcalá d’Henares, els ressons de l’Escola de Pastoral amb Joves.

També et pot interessar …