Els Centres Juvenils de la Comunitat Valenciana canalitzen el nou curs

15 septiembre 2015


El dissabte 12 de setembre va tenir lloc a València l’Assemblea de la Federació de Centres Juvenils de la Comunitat Valenciana. Aquesta Assemblea té per objecte revisar la marxa de la Federació i canalitzar el nou curs. En ella participen els membres de la Junta Permanent, els presidents dels centres juvenils i tres persones acreditades per cada centre.

Entre els temes tractats, es va presentar de l’IX Dia de les Federacions que tindrà lloc al novembre en Salesians Borriana, es va exposar l’informe de gestió 2015, l’Informe econòmic Paula, es va explicar la convocatòria de subvenció de la Federació, es van triar nous càrrecs, es va admetre al centre juvenil Garelli com a nou membre i es va comentar el Congrés de Centres Juvenils.

A més els participants van tenir un moment formatiu coordinat pel delegat inspectorial de Comunicació Social, Josep Lluís Burguera

En la trobada també van participar els serveis tècnics de la Federació i alguns salesians com el coordinador de pastoral juvenil, Pablo Gómez, José Luis Navarro, Francisco Sánchez, Tomás Sánchez, Jose Carlos López, Juan Gabriel Martínez, Alberto Payá i Santiago Muñoz.

El diumenge va tenir lloc el Consell de la Federació, en el qual van participar els presidents i els membres de la Junta Permanent. Entre els temes tractats, va destacar la reflexió sobre la formació i la inclusió social en els centres i associacions juvenils de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar …