Els administradors de les cases de la Inspectoria Maria Auxiliadora miren el futur amb esperança després d’un curs exigent

17 junio 2021

Per Salesians Comunicació

Durant el matí del 16 de juny va tenir lloc la reunió on-line dels administradors de les obres de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Aquesta trobada, que afavoreix l’intercanvi d’informacions generals sobre la gestió econòmica de les presències i entitats salesianes, va comptar amb la salutació i agraïment d’Ángel Asurmendi.

L’inspector salesià va valorar l’esforç realitzat pels diferents responsables per superar les dificultats i imprevistos a conseqüències de la pandèmia i l’excel·lent capacitat d’adaptació per resoldre els continus canvis presentats durant el curs. En aquesta línia, Antonio Echeto, ecònom inspectorial, recollia l’agraïment iniciat pel Provincial Salesià i insistia en mirar al futur amb esperança, com insisteix l’objectiu per al proper curs per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

Aquesta reunió, coordinada per l’equip d’Economia de forma on-line, va estar centrada en l’intercanvi d’informacions i orientacions. Entre els diferents moments va destacar la invitació a Carlos Fort i Edgar Sancho, de Quality Energy Consulting, empresa dedicada a la recerca de l’eficiència energètica amb l’aportació de valor afegit a l’optimització del consum elèctric.

La trobada va finalitzar amb el treball per grups on els diferents components van poder avaluar i posar en comú les principals idees a treballar en els propers mesos.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...