Els administradors de les cases de la Inspectoria Maria Auxiliadora aprofundeixen en la gestió del temps i la productivitat.

28 octubre 2021

Durant els dies 26 i 27 d’octubre es va fer a Zaragoza la trobada anual d’administradors d’obres salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora, sota l’animació d’Antonio Echeto, ecònom inspectorial, i l’equip d’Economia.

Les jornades de treball, on hi van participar 80 responsables entre salesians i laics que duen distints serveis inspectorials, van ser la primera cita presencial des d’octubre de 2019 quan els participants es van trobar a Sanlúcar la Mayor. En aquesta ocasió es va recuperar la trobada personal i el temps de convivència després del treball fet en l’últim any i mig on es va reforçar el treball en xarxa de forma on line amb el compliment de totes les mesures sanitàries a causa de la pandèmia.

La ponència principal va tractar sobre la “Gestión del tiempo y productividad” i va estar a càrrec de Sebastián Jodar. A més, la trobada va servir per a posar en comú diverses informacions com la presentació de plantilles de memòries de tancament i els pressupostos d’obres i comunitats. També va haver-hi ocasió d’aprofundir sobre l’operativa bancària i qüestions relacionades amb la gestoria laboral, assegurances, proveïdors i protecció de dades.

D’igual manera es van fer grups segons l’àrea d’acció per a compartir experiències i avançar en el treball en xarxa amb els seus respectius responsables.

Els participants també van tenir l’oportunitat de realitzar una visita cultural prr la ciutat en la que hi va regnar el bon ambient i la companyonia.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...