El Temple del Sagrat Cor de Jesús del Tibidabo ‘rellança’ l’Adoració Eucarística

20 septiembre 2021

Per Salesians Tibidabo

El divendres 1 d’octubre, a les 18:30, tindrà lloc al Temple del Sagrat Cor de Jesús del Tibidabo el rellançament de la tradicional Adoració Eucarística després dels mesos de restriccions sanitàries i limitacions d’aforament a causa de la pandèmia.
L’acte inaugural comptarà amb un moment de presentació deel perquè, el què i el com de l’Adoració Eucarística per donar pas a la celebració de l’Eucaristia i l’Hora Santa i benedicció amb el Santíssim.
 
«Tindrà lloc el primer divendres del proper mes d’octubre. Serà un acte senzill però molt significatiu per a nosaltres, després dels problemes que hem hagut de superar. No ha estat gens fàcil», comparteixen des de la comunitat abans d’estendre la seva invitació . «Les persones que desitgen participar convé que ho comuniquin a la direcció adoracio.tibidabo@salesians.cat o al telèfon 93 417 56 86″, expliquen.
 
 
El primer divendres de cada mes es podrà participar en aquesta nova proposta d’Adoració Eucarística a l’abast de tots els ‘amics del Temple del Tibidabo
 
 
Emmarcada en la Xarxa Mundial d’Oració del Papa
 
 
El passat mes de juny es donava a conèixer que la comunitat salesiana del Tibidabo havia pres la decisió d’adherir el Temple del Sagrat Cor de Jesús a la Xarxa Mundial de Pregària del Papa amb l’exhortació apostòlica del papa Francesc Evangelii Gaudium com a full de ruta.

«Això vol dir que, en els propers mesos, tota l’acció pastoral que es realitza al nostre Temple serà ‘renovada’ amb l’ajut d’aquest instrument impulsat pel papa Francesc, amb el suport del cardenal arquebisbe de Barcelona i del superior provincial de la Inspectoria salesiana de Maria Auxiliadora «, explicaven en una primera comunicació.

«Així doncs, a la llum dels documents de la Xarxa Mundial i dels criteris pastorals que caracteritzen les obres salesianes, hem reflexionat sobre l’acció pastoral que es realitza al Temple del Tibidabo al voltant de set grans qüestions: l’acollida cordial , la celebració de l’Eucaristia, la pregària, l’adoració eucarística, els sagraments, la dimensió missionera de la devoció al Sagrat Cor i el carisma salesià, i hem seleccionat uns objectius preferents que determinaran el futur immediat de la nostra acció pastoral, en tots els seus aspectes», afegien.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...