El teló torna a alçar-se en les taules salesianes.

14 octubre 2021

Les cases salesianes han sigut pioneres en tot allò que sigui un referent d’Art i Expressió: musicals, teatre, cafè – teatre, mim, revistes, diaris, emissores de ràdio, estudis de gravació, dansa, coreografies, cors, conjunts musicals, bandes, orquestres i arts plàstiques. Una manera de reflexió i de treball per a tota la pastoral salesiana d’Espanya que al llarg del temps ha aprofundit en la manera d’evangelitzar a través de l’art, el teatre i la música.

Nombrosos espectacles tornen a posar-se en marxa amb l’objectiu de recuperar la normalitat després del tancament d’esdeveniments a causa de la pandèmia. Durant els propers mesos les cases salesianes tornaran a alçar el teló i un bon exemple d’això es podrà veure a Monzón, on es preparen pel tret de sortida.

El proper 26 de novembre la companyia de teatre Rebulizio presenta l’obra “Hèrcules”, un musical heroic. Es tracta de l’adaptació́ del clàssic de Disney de 1998 duta a les taules pels joves de la companyia dels Salesians.

L’obra condueix fins la Grècia clàssica. Zeus, el pare de tots els déus, i la seva esposa Hera estan joiosos celebrant el naixement del seu fill, Hèrcules. El germà de Zeus, Hades, i déu de l’Inframón, gelós del naixement del seu nebot, idea un pla per a destruir-lo. El malvat déu converteix Hèrcules en mortal i l’allunya de la seva família traient-lo així d’enmig per aconseguir el seu objectiu de derrocar Zeus i convertir-se en amo i senyor de tot l’Olimp. L’única esperança que queda és que Hèrcules torni a ésser un déu, per això haurà convertir-se en el més gran heroi de tots els temps. Podrà el jove heroi aturar els plans d’Hades i salvar la seva família?

Hèrcules, un musical heroic és una obra que transportarà a un món ple de personatges mitològics, déus i herois. Una obra plena de passió, amor i molt humor. La companyia de teatre Rebulizio, amb Hèrcules, presenta el seu sisè musical després dels èxits aconseguits anteriorment amb “Hoy no me puedo levantar”, “Mamma Mia!”, “Grease”, “Los Miserables” i “High School Musical”.

Rebulizio reprèn amb una gran il·lusió aquesta tornada als escenaris després d’un any o mig d’ “aturada”, esperant ja una normalitat en el panorama artístic local i nacional. Hèrcules, un musical heroic, és un projecte ambiciós amb el que Rebulizio pretén tornar a aconseguir que Monzón torni a omplir el teatre amb una producció pròpia. L’obra fou creada durant l’estiu del confinament i els primers assajos van ser on-line. No fou fins el febrer d’aquest any quan es van poder reprendre de nou els assajos presencials, fent que en els primers mesos el projecte semblés una utopia. Recuperant ja mica a mica l’aforament complet, els joves directors de la companyia alto-aragonesa pretenen que el dia 26 de novembre el Teatre Cine Victòria estigui de nou a rebentar i un aplaudiment retrunyi a l’entorn del pati de butaques acompanyat d’un somriure en cada cara del respectable.

El text del musical ha estat adaptat per Carlos Espejo i la música per Raúl López, a més, els dos junts han creat tres temes inèdits que no apareixen en l’original de Disney. La direcció artística corre per compte de Carlos Espejo i la direcció musical està a càrrec de Raúl López. Bárbara Martínez ha sigut la coreògrafa del musical i Rares Mogojan ha sigut l’ajudanta de direcció. El grup local Mallazo ha col·laborat també en aquest nou i ambiciós projecte de Rebulizio.

Les entrades surten a la venda el dia 15 de novembre a un preu de 7€. “La companyia de teatre Rebulizio anima perquè vingueu a fruir d’aquest divertit musical per a tota la família”, afegeixen.

 Per a més informació, consultar l’ Instagram de la compañía @rebulizioteatro.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...