El Santuari de Maria Auxiliadora de Jerez seu definitiva de la Verge del Confinamenr

15 noviembre 2021

Aquesta talla, obra de l’imatger palatí Juan Manuel Martín, va rebre aquest nom perquè es va fer en els mesos de confinament que, per culpa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, va haver de suportar la població espanyola durant la declaració de l’estat d’alarma. Fou beneïda al setembre de 2020 en la sevillana Església dels Tercers, seu canònica de la Germandat de la Cena de la capital sevillana. L’última parada del seu itinerari entre les províncies de Sevilla i Cádiz fou Jerez, a l’octubre de l’any passat. Allí es va exposar en el Santuari de Maria Auxiliadora, on va arribar gràcies a la intervenció de la Germandat de “La Redención”.

Un any després li ha arribat el torn a l’esperada decisió sobre la ubicació definitiva. Juan Manuel Martín va anunciar la donació de la Verge entre el quasi mig miler de peticions rebudes de tot el món. Segons desvetllava “El Correo de Andalucía” eren peticions dels cinc continents amb països europeus com França o Itàlia fins a llocs remots d’Àsia Menor; i des de Mèxic a la Patagònia. Finalment ha sigut designat el Santuari de Maria Auxiliadora de Jerez.

“La Comunitat i el Col·legi Salesià reben amb molta honra i gratitud aquesta donació a la que dedicaran el seu altar propi en el Santuari de Maria Auxiliadora de Jerez”, compartien des de la casa salesiana. La recepció de la imatge, amb una breu processó interior, es farà el proper dissabte, 20 de novembre de 2021 a les 12 h en el mateix Santuari. Presidirà el director de la Casa, Mario Pardos Ruesca. Durant la jornada, fins a les 20 h del mateix dia, el Santuari estarà obert ininterrompudament per a la veneració de la imatge dels qui vulguin visitar-la. Posteriorment serà col·locada en l’altar dedicat a la seva veneració per el futur.

Pots llegir el reportatge complet en El Correo de Andalucía

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...