El salesià Juanjosé Gutiérrez Galeote serà etern a la ciutat d’Utrera

1 febrero 2021

Per Ayuntamiento de Utrera

A la Funció Solemne en honor a Sant Joan Bosco, el director de la Casa Salesiana d’Utrera, Ramón Ronda Segrelles, va anunciar la intenció de l’Ajuntament d’Utrera de posar el nom del germà salesià i, Utrerà d’adopció, Juanjosé Gutiérrez Galeote, a una plaça de la localitat.

Quan es compleix un any de la seva mort l’Ajuntament d’Utrera ha comunicat a la família salesiana d’Utrera que ja ha iniciat els tràmits pertinents per posar el nom de l’antic director de la Casa Salesiana a la plaça situada a la barriada dels Salesians, entre el carreró de la Fruta i el carrer del Coronil, lloc que va ser la ubicació del primer camp de futbol que va tenir el col·legi salesià.

La que serà la nova “Plaza Juanjosé Gutiérrez Galeote, SDB” és una placeta amb parc de jocs infantils, zona verda i instal·lacions esportives que ha estat reformada recentment

L’alcalde d’Utrera ha declarat que «amb la retolació d’aquest carrer, Utrera ret homenatge a un dels seus veïns més estimats, una persona reconeguda en la seva vocació de la qual va fer la seva professió i la seva vida, a la qual vaig tenir la sort de conèixer i que va exercir amb humilitat, com ell era».

Juanjosé Rodríguez Galeote va néixer a Cádiz, concretament al popular barri de La Viña, el seu caràcter personal, alegre i proper, va fer que es guanyés l’afecte de la gent allà on fos. De fet, en els seus anys d’estada a Utrera, va esdevenir un Utrerà més.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...