El projecte de promoció femenina dels Salesians a Zway, Etiòpia, renova confiança a l’oferir un futur ple d’esperança

23 septiembre 2021

Per Bosco Global

Aquest mes de setembre s’ha viscut amb gran alegria la confiança dipositada de nou en el projecte d’apoderament de les dones en situació de vulnerabilitat a Zway, Etiòpia, amb la renovació per 5 anys de l’acord de funcionament per part de les autoritats civils etíops i la comissió de desenvolupament de l’església catòlica al país.

El WID és un projecte impulsat pels salesians al país des de fa més de 50 anys, i que ha permès a milers de dones sortir de la seva situació d’exclusió social a través d’l’aprenentatge en tallers com el de confecció de teixits en teler, cuina , rebosteria, fleca, mobles de bambú, i cistelleria, entre d’altres.

L’objectiu és proporcionar l’ambient i les condicions adequades que permetin a aquestes dones redissenyar el seu projecte vital, orientant-lo a l’autosuficiència econòmica, a través del reforç de les capacitats existents i l’adquisició de noves capacitats, tant educatives com laborals, i personals ( emocionals, familiars, etc.).

El conveni signat, ofereix un radi d’intervenció molt ampli, en el qual es beneficien 950 persones, 650 d’elles dones. El projecte ofereix també atenció mèdica, suport a l’alimentació, classes d’alfabetització, activitats d’esport educatiu, entre d’altres, i sempre amb un esperit d’adaptació a les necessitats de les persones del barri i la ciutat.

A continuació, es presenten dos vídeos d’aquest treball realitzat en anys anteriors.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...