El Premio Don Bosco s’adapta a les necessitats actuals i es realitzarà de forma telemàtica, sense perdre la seva essència ni la seva proximitat a empreses i alumnat

22 enero 2021

Per 

Dilluns passat, 18 de gener, va tenir lloc la primera reunió informativa de l’organització del certamen amb els tutors dels projectes seleccionats. En ella, es va explicar als tutors la forma de presentació dels treballs i altres indicacions que comporta aquesta edició. Segons informa la Direcció del Premi: «es realitzaran les reunions necessàries perquè tots els participants coneguin de primera mà el format que utilitzarem en aquesta 34ena edició, puguem captar les seves inquietuds i escoltar els seus suggeriments. És molt important per a nosaltres no perdre la proximitat amb els participants i fomentar la comunicació entre tots: participants, tribunals, organització i empreses patrocinadores».

Salesians Zaragoza acollirà la 34ena Edició del Premio Nacional Don Bosco al Disseny i la Innovació Tecnològica. Aquest any s’han presentat 43 projectes, dels quals se n’han seleccionat 34 repartits en les següents àrees i categories:

Es van seleccionar a l’Àrea d’Innovació Tecnològica 11 projectes en la categoria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i 17 projectes en la categoria de Tecnologies Industrials (Electrònica, Robòtica, Mecatrònica, etc …)

Mentre que a l’Àrea d’Investigació van ser escollits 2 projectes en la categoria de Ciències (Física, Química, Matemàtiques, etc.), i 4 projectes en la categoria de Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques (Medicina, Psicologia, Humanitats, etc …)

Són ja 1.130 els projectes que s’han presentat al llarg de la història d’aquest certamen que des de la seva creació el 1984 ha aconseguit fer importants contribucions en l’àmbit de l’educació i en les relacions entre el món acadèmic i empresarial.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...