El Premi Nacional Don Bosco participa en la VII Setmana de l'Enginyeria i l'Arquitectura

13 noviembre 2014


Coincidint amb el Dia de l’Associacionisme, es clausura la VII Setmana de l’Enginyeria i l’Arquitectura que s’ha celebrat del 3 al 7 de novembre de 2014, en l’Escola d’Enginyeria i Arquitectura de la Universitat de Saragossa. Desenes d’activitats, exposicions, conferències, tallers, laboratoris… s’han produït durant aquests dies en el Campus Ric Ebre, i el Premi Don Bosco ha format part d’ells.   

Aquest esdeveniment persegueix acostar, -a la societat en general, i a les generacions més joves en particular-, el món de l’Enginyeria i de l’Arquitectura, difonent el coneixement que comporten les professions derivades d’aquesta branca creativa i investigadora.

En aquesta edició ha tornat a quedar patent la importància dels voluntaris, els col·legis i els IES, els participants i, sobretot, els organitzadors i col·laboradors, sense els quals no haguera sigut possible posar en pràctica aquesta rellevant setmana.

Els alumnes de l’especialitat d’informàtica de Salesians Saragossa visitaren el 7 de novembre l’exposició, i el dia 6 de novembre, els alumnes del CFGS de Robòtica i Automàtica van visitar el Campus Ric Ebre per a participar també en la VII Setmana de l’Enginyeria i l’Arquitectura, guiats per alumnes voluntaris, van participar en diverses activitats i tallers que els van permetre conèixer els avanços cientificotècnics dels últims anys, fomentant la seua vocació cientificotècnica mitjançant el contacte directe amb les tasques investigadores i amb tot el referent a l’Enginyeria i l’Arquitectura com a professions.

El Premi Don Bosco, que enguany compleix el seu 28 edició, torna a innovar i a acostar-se als joves inventors, sempre creixent i reinventant-se. Els alumnes que desitgen participar en aquesta convocatòria, hauran de presentar la seua candidatura abans del dia 2 de desembre en l’Escola Professional Salesiana de Saragossa. Tota la informació relativa a les bases es pot trobar en la pàgina web del Premi.

També et pot interessar …