El Premi Don Bosco destapa ‘El Cajón de las ideas’

5 febrero 2021

Per Comunicació Zaragoza.

Una novetat de la 34a edició del Premi Nacional Don Bosco és l’apartat “El cajón de las ideas”, un apartat a disposició de totes les empreses patrocinadores i col·laboradores del Premi que recopila molts dels projectes innovadors que duen a terme.

Amb això es pretén divulgar el treball innovador que totes elles realitzen. És de sobres conegut el seu interès per la
innovació en tots els seus camps i el Premi Nacional Don Bosco vol ajudar-los a transmetre els seus èxits i inquietuds perquè puguin ser font d’inspiració i estímul a futurs participants, tant alumnes com tutors.

Aquesta nova secció va creixent poc a poc i actualment hi ha publicats projectes d’empreses i institucions com: ESIC, ITAINNOVA, Col·legi Salesians Zaragoza i Grupo Piquer. Projectes molt variats, igual que les empreses i institucions que col·laboren amb el Premi, així doncs, des de Salesians de Saragossa han presentat un projecte innovador en educació que vol fomentar l’estudi de branques científico-tecnològiques entre els més joves, sobretot en les noies.

Grupo Piquer i ESIC, tots dos centres d’educació, han presentat mètodes innovadors, utilitzant eines telemàtiques per salvar les distàncies que ens han vingut imposades per la crisi sanitària en la qual estem immersos. I l’Instituto tecnológico de Aragón ha presentat un projecte innovador per a l’optimització del procés de recollida a la verema ajudant a el sector agrari de la regió.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...