El periodisme protagonista a Salesians Trinidad

18 noviembre 2015

El periodisme forja pensaments crítics i permet conèixer el món que ens envolta. És bàsic conèixer els mitjans dins d’una societat democràtica i lliure. Amb aquesta finalitat, l’equip estratègic de comunicació i la direcció de la Casa Salesiana de la Santíssima Trinidad de Sevilla ha posat en marxa els esmorzars informatius.
 
El primer convidat a aquesta ambiciosa i innovadora activitat a Salesians Trinidad va ser l’antic alumne Fernando García Haldón, que va parlar de la importància del món que ens envolta i del periodisme avui. García Haldón va exhortar els joves que "si voleu ser periodistes, heu de començar ja a conèixer què està passant allà fora i practicar-lo".
 
Amb el record del seu pas per les aules i el valor de l’educació rebuda entre les parets salesianes, Haldón es va acomiadar entre grans aplaudiments dels nois i noies de 3r i 4t de l’ESO i Batxillerat que van acudir a la taula rodona, amb la presència del director, Francisco Ruiz, i el subdirector José Javier García-Carpintero.
 
Dies després, un grup d’alumnes i alumnes de 2n de Batxillerat van poder acudir a l’emissió d»Andalucía Directo’ a la seu de la RTVA a San Juan de Aznalfarache sota la tutela de Haldón, el qual va obrir les portes de la casa professional per tal que vibressin amb la passió d’un directe televisiu.

També et pot interessar …