El nou Consell de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es reuneix a El Campello

17 julio 2020

Es tracta de la primera trobada després de l’anunci del nou Consell difós el passat 1 de juny. En aquella ocasió, Ángel Asurmendi Martínez, Provincial de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, va fer pública la composició després de l’aprovació del Rector Major per ajudar a l’Inspector en tot el referent a l’animació i al govern de la inspectoria (Constitucions. 164).

La sessió va comptar amb la participació de Fernando Miranda Ustero, Vicari Inspectorial, Antonio Echeto Zubiri, Ecònom Inspectorial, i els Consellers Miguel Canino Zanoletty, Joan Valls i Ferrer, a més de Jordi Lleixà i Jané, José Luis Navarro Santotomás i Fernando Báñez Martín, que van estrenar les seves noves funcions.

 

Entre els temes tractats cal destacar la mirada cap a la pròpia realitat del Consell, com a comunitat i equip de treball, juntament amb una reflexió sobre el lideratge. També hi va haver ocasió d’aprofundir en les funcions dels nous consellers amb la seva integració en l’atenció pastoral que ja es desenvolupa, incidint d’aquesta manera en l’avaluació del pla d’animació i govern del Consell.

A més, durant les jornades a El Campello es van estudiar diferents temes referits als germans, es va aprovar el document sobre les Obres de gestió laïcal en la inspectoria, i es va analitzar l’estat econòmic i la presentació del «Rendiconto».

Aquesta cita va servir també per a la posada en comú dels objectius de les delegacions i ambients recollits en la programació inspectorial del proper curs i per realitzar la primera foto oficial de Consell en aquest inici d’etapa.

Com a nota curiosa, El Campello també va ser el lloc escollit el 10 de juny de 2014 per celebrar la primera sessió del Consell després de la creació de la inspectoria. Una coincidència que posa de manifest l’excel·lent acollida de la presència salesiana alacantina durant l’època estival.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...