“El nostre treball ha tingut molt bona repercussió en el Congrés internacional Comunicación y pensamiento”

4 mayo 2021

Bosco Global comparteix una experiència conjunta amb la Universitat de Huelva per promoure el disseny i producció de materials didàctics que afavoreixin la construcció d’una ciutadania global per part dels estudiants universitaris.

Bosco Global s’ha fet present en la VI edició del Congrés Internacional Comunicación y pensamiento, titulada La revolució dels prosumers: Youtubers i instagramers, que se celebra en línia el 28, 29 i 30 d’abril, amb la ponència “Universidad y ONGD unidas para la promoción de los Derechos de la Infancia a partir de la creación de Juegos que cambian el mundo”.

En aquesta ponència es descriu una experiència de col·laboració duta a terme entre la Universitat de Huelva i l’ONGD Bosco Global per promoure el disseny i producció de materials didàctics que afavoreixin la construcció d’una ciutadania global per part dels estudiants universitaris. Veure aquí.

Aquesta experiència s’emmarca, d’una banda, en el Projecte «Joves per la transformació social a través de processos de gamificació», organitzat per l’ONGD Bosco Global. I, d’una altra, en el Projecte d’Innovació Docent de la Universitat de Huelva: «TICATEP: Competències digitals per a l’empoderament i la participació en Educació Infantil».

Rosa M. Macarro, tècnica d’Educació per al Desenvolupament (EpD) de Bosco Global i una de les ponents, conjuntament amb el seu company de l’ONGD, Javier Medina, expliquen que “el projecte presentat ha tingut molt bona repercussió per part de les persones participants al Congrés, amb un elevat nombre d’intervencions i preguntes al fòrum, majoritàriament sol·licitant més detalls del desenvolupament de la iniciativa i orientades a establir vies de col·laboració amb altres universitats”

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...