El Museu Casa Don Bosco queda obert com a museu virtual

23 noviembre 2020

Per ANS 

El Museu Casa Don Bosco, la nova exposició dels llocs i orígens de l’aventura educativa i espiritual de Don Bosco, inaugurat els primers dies del mes d’octubre, es manté obert en modalitat on-line, respectant així les normes imposades per prevenir la pandèmia de Covid-19. Els visitants de tot el món poden doncs visitar-lo de manera virtual.

Vol representar de manera digital els 4.000 metres quadrats i 27 espais expositius físics de la «Casa Don Bosco». L’empresa no és simple, perquè el Museu Casa Don Bosco és en primer lloc un espai que mereix ser viscut: allà es respira el miracle de la vida d’un sant que ha canviat la vida de milers de joves de la seva època, i gràcies als seus successors, de milions de joves que van arribar després.

Però en aquest moment en el qual, a causa de la pandèmia, tots els museus d’Itàlia estan tancats, al web www.museocasadonbosco.it es pot fer una visita virtual: entrar a la cambra on Don Bosco dormia i treballava, observar el desenvolupament arquitectònic de Valdocco, així com admirar les representacions dels artistes sobre Don Bosco i del seu treball amb els joves a través del temps.

D’aquesta manera el museu virtual vol fer conèixer els documents de la fundació de l’obra salesiana, les fotografies originals, la indumentària de Don Bosco i els petits fragments d’història salesiana, a tantes persones  que no poden visitar-lo físicament, ja sigui actualment per la pandèmia però també per la distància.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...