El Moviment Juvenil Salesià continua connectant l’estil salesià tot i la distància

10 febrero 2021

Per Salesians Comunicació.

La delegació inspectorial de Pastoral Juvenil ha preparat les trobades d’itinerari per a les diferents etapes educatives dels nens i joves de les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Aragó.

Més d’un miler d’infants i joves participaran en les trobades que seran locals, territorials o mitjançant connexions
en directe però encara que canviïn les formes segueixen tenint el mateix objectiu, fomentar l’estil salesià i crear família tot i la distància.

Aquest any les tres trobades porten per títol ‘Som U’ com a colofó a dos anys de campanya inspectorial que conclouran el maig de 2021. El Campobosco tindrà lloc el 13 de febrer dirigit a majors de 18 anys, el Marchabosco serà el 6 de març per a nois i noies de 15 a 17 anys, mentre que les Acampades ADS tindran lloc el 17 d’abril dirigides a joves de 4t a 6è de Primària i 1r a 2n de Secundària.

«Viviu aquest dia com un gran regal. La societat ens ofereix un munt de coses, ens ofereix un munt de diversions, d’ocupacions, estar sempre pensant en altres coses, sempre corrent, sempre amunt i avall, o fent de tot … Però avui se’ns regala la possibilitat d’aturar, de reflexionar, de fer silenci, de mirar cap a dins i descobrir la meravellosa persona que som cada un de nosaltres, de mirar al nostre entorn i veure que estem envoltats de persones boníssimes amb les que val la pena conviure. L’oportunitat de mirar al fons i descobrir que Déu està present en la nostra vida i ens acompanya sempre «, són les paraules amb les que el delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, anima els participants.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...