El futbolista Carlos Soler i Ikea rehabiliten el Centre de Dia Entre Amics de València

16 abril 2021

Per Salesians Comunicació.

El jugador del València CF Carlos Soler va presentar dimecres 14 d’abril el projecte social que abandera, conjuntament amb IKEA València, i que consisteix en la reforma integral d’una de les aules del Centre de Dia Entre Amics per a infants en risc d’exclusió social, que pertany a Salesians Sant Joan Bosco de València. Carlos Soler coneix molt de prop la tasca que es porta a terme pels Salesians, doncs ell es va formar en un dels col·legis d’aquesta Ordre. D’aquesta manera, el ‘8’ valencianista ha pogut aportar el seu inestimable gra de sorra per millorar l’educació i l’espai de convivència dels molts infants que aquest dimecres esperaven ansiosos la visita d’un dels capitans del València. «Estic molt content de poder ajudar en una cosa bonica a gent que veritablement ho necessita. No només vull que la meva vida giri al voltant de el futbol. També m’agrada participar en projectes així», ha expressat el ‘8’ del València CF.

Carlos Soler va dissenyar la seva habitació ideal, un model que va estar exposat a les instal·lacions d’IKEA València durant molts mesos i com a contraprestació, la cadena de mobles i decoració va oferir la possibilitat de triar un projecte social adreçat a infants.

En la presentació, Carlos Soler ha inaugurat l’aula protagonitzant el representatiu tall de cinta i posteriorment, ha estampat el seu autògraf en una placa commemorativa del projecte social.

Carlos Soler s’ha mostrat satisfet amb la iniciativa així com amb la funció que desenvolupa la Fundació Iniciativa Solidària Ángel TomásIKEA València li ha brindat l’oportunitat de poder ajudar molts dels petits estudiants que ja gaudeixen de la seva nova aula amb totes les comoditats per a un aprenentatge adequat. La rehabilitació de l’espai està valorat en 3.500 euros.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...