El Curs intensiu de Monitors de Temps Lliure compleix els seus objectius

20 agosto 2014

95 participants dels centres juvenils salesians de la zona centre van tenir l’oportunitat, del 3 al 9 d’agost, de realitzar la seua formació intensiva, amb l’objectiu d’aconseguir el títol oficial de Monitor de Temps Lliure i Vacances que ofereix l’IVAJ a través de l’Escola.

Amb el lema “Conta amb mi”, i amb l’acompanyament de l’Equip 0 i professors, aquests joves van gaudir de la seua formació amb les diverses classes i tallers que es van oferir, així com de les nits de jocs i activitats.

En un clima d’alegria, salesianitat i responsabilitat, els joves participants segueixen formant-se per a oferir-se, de la millor forma possible i des de la seua vocació, a aquells xiquets i joves de les cases salesianes corresponents.

En aquest ambient, i dins del marc de l’Eucaristia final, el grup va acomiadar a qui ha sigut durant nou anys director de l’Escola i Delegat Inspectorial de Pastoral juvenil, el salesià Fernando Miranda. Un acte d’agraïment i gratitud pel seu lliurament desinteressat en la formació i acompanyament dels joves.

Aquesta promoció continuarà la seua formació en els mesos d’octubre i novembre, amb les anomenades Trobades Postgodelleta, i en els seus respectius centres juvenils.

També et pot interessar …