El Colegio Mayor San Juan Bosco i la seva proposta educativa-pastoral a Canal Sur

22 mayo 2015

La televisió autonòmica d’Andalusia va emetre el diumenge 17 de maig, en el Programa "Testigos Hoy", un reportatge en el qual es mostra la Pastoral Juvenil Universitària a la diòcesi de Sevilla i en concret a la Universitat Hispalense.

Gràcies a aquest treball es coneix en profunditat el servei d’assistència religiosa de la universitat de Sevilla (SARUS) en el qual es troba en col·laboració la proposta educativa-pastoral del Colegio Mayor San Juan Bosco.

Fidel a la seva finalitat des de la seva fundació el 1944, el Colegio Mayor Universitario San Juan Bosco, és una obra original i única a tot el territori espanyol, adscrita a la Universitat de Sevilla i de prestigi a tota Andalusia. En el cinquantenari de la seva creació va rebre el 1995 la Gran Creu d’Alfons X el Savi. Als seus 71 anys d’història "El Bosco" com popularment és conegut a Sevilla, vol ser reconegut per la comunitat universitària i la societat com la Casa Salesiana per als joves universitaris que vénen a estudiar a Sevilla, oferint-mitjançant la màxima qualitat i excel·lència de seus serveis el millor ambient i lloc universitari on aconseguir els millors resultats acadèmics, formatius i espirituals segons la màxima de Sant Joan Bosco: ser bons cristians i honrats ciutadans.

Els Col·legis Majors són Centres Universitaris que, integrats en la Universitat, proporcionen residència als estudiants i promouen la formació cultural i científica dels residents i projecten la seua activitat al servei de la comunitat universitària.
 
 
 

També et pot interessar …