El Club Esportiu Dolorense de Salesians Cartagena veu complit el seu somni

19 septiembre 2014

 

El Club Esportiu Dolorense pertanyent a la Presència Salesiana de Cartagena ha instal·lat gespa artificial d’alta qualitat en el camp de futbol on entrena, gràcies a una subvenció de l’ajuntament. El terreny de joc pel qual han passat milers de xiquets i xiquetes al llarg dels anys, ha deixat de ser de terra per a convertir-se en gespa artificial. Un somni fet realitat per al Club Esportiu.

Des de fa 40 anys, la Presència Salesiana, cedeix gratuïtament aquest camp de futbol perquè el CD Dolorense realitze els seus entrenaments i partits. A les vesprades i els caps de setmana, aquestes instal·lacions són utilitzades pels esportistes mentre que als matins de dilluns a divendres queden a la disposició del Col·legi Salesià.

Els salesians afirmen estar contents amb aquesta millora que ha implantat el Club Esportiu Dolorense, ja que la gaudirà tot el barri de Los Dolores, especialment els joves. Com sempre la Casa Salesiana de Cartagena, segueix oberta al barri, oferint el millor per als xiquets i joves i fomentant l’esport educatiu.

La instal·lació s’ha dut a terme durant els mesos d’estiu i s’inaugurarà pròximament, encara que els joves esportistes del CD Dolorense ja han pogut trepitjar-ho en els seus entrenaments.

També et pot interessar …