El Club Amigos de Salesians Huesca compleix 33 anys

10 diciembre 2015

El dissabte 5 de desembre es van complir els 33 anys des que el Club Amics de Domingo Savio i el Centre Juvenil Salesià de Huesca es posessin en marxa.
 
Durant aquests 33 anys han estat molts els nens, nenes, adolescents i joves que s’han educat en el lleure al Club Amigos. Jocs, excursions, convivències, campaments, teatre, esport i moltes activitats, marcades per un profund sentit cristià s’han anat desenvolupant al llarg d’aquests anys.
 
Aquest curs s’ha posat en marxa l’Itinerari d’Educació en la Fe i la resposta està sent molt positiva. La celebració ha estat molt animada per la presència de xavals, famílies i antics monitors.
 
La tarda ha començat amb tornejos, jocs i animació al pati. Després s’ha celebrat l’eucaristia en la qual antics monitors -avui pares de nois del Club- els han regalat a cadascun dels monitors i monitores un evangeli com a signe del que ells volen que se’ls transmeti als seus fills.
 
A continuació s’ha projectat un vídeo amb retalls d’història del Club i s’ha passat al sopar, del qual han gaudit 170 persones. Finalment, el karaoke i l’animació han continuat en els locals del Club.
 
Tant de bo que l’activitat que va començar fa 33 anys segueixi endavant durant molt de temps. La il·lusió de salesians, monitors, famílies i joves ens manifesten que hi ha futur … hi ha planter.

També et pot interessar …