El claustre acomiada un gran any viscut amb intensitat

10 julio 2015


Dijous 2 de juliol, el claustre al complet es va reunir en la Sala 200 del col·legi per a acomiadar el curs 2014-2015 i presentar les noves idees i projectes per al següent any. El director del col·legi, Juan Peris, va agrair a tots els educadors la seua implicació en el treball docent, la professionalitat i l’esforç cap a tots els alumnes i alumnes i les seues famílies.

La reunió va començar amb un vídeo muntatge, de fotos i música, que recordaven tot un any viscut amb molta intensitat. A continuació, el director d’aquesta presència salesiana, José Joaquín Gómez, havia preparat un moment d’oració conjunta, amb lectures i la cançó “Don Bosco Bon Pastor”, que van convidar a la participació, reflexió i interiorització de tots els assistents.

Després de la lectura de l’acta anterior, per part de la secretària Mª Carmen Amorós, el director Juan Peris va donar pas a les directores pedagògiques d’Infantil i Primària, Carmen Broseta, i de Secundària, Mayte Briz, que van exposar els assoliments i dificultats de la PGA d’aquest curs, i van aprofitar a més per a donar les gràcies al professorat de les diferents etapes pel treball realitzat.

Els responsables dels equips de treball que funcionen en el col·legi també van adonar de les seues activitats durant aquest curs: Administració, Departament d’Orientació, Qualitat, Extraescolars, equipe TIC, Formació, Escola Esportiva, equip del musical 200, Boscopádel, Comunicació Social. Així mateix, es van presentar dos nous projectes per al pròxim curs: Ràdio Escolar i Sostenibilitat, aquest segon un nou pas avance a partir del gran èxit que ha tingut durant enguany el projecte del Boscohuerto.

També va haver-hi uns moments de gran emotivitat en els quals es va reconèixer a diferents persones del claustre la seua gran labor i dedicació al col·legi i als seus alumnes i alumnes.
Per a finalitzar, va prendre de nou la paraula el director del col·legi, Juan Peris, que va mostrar algunes de les línies destacades per al futur: els nous espais de treball, el pla de transversalitat i la innovació metodològica. Per la seua banda, Alberto Payá, coordinador general de Pastoral, va exposar les excel·lents dades en la valoració dels alumnes i alumnes i les seues famílies sobre les diferents iniciatives de Pastoral del col·legi, i com s’han aconseguit els objectius per a aquest curs. També va plantejar breument els objectius per al curs pròxim i fins i tot va avançar quin seria el nou lema.

En definitiva, l’any del Bicentenari del naixement de Don Bosco, tot el col·legi ha viscut un gran any, replet d’alegria, emoció i profunditat, amb activitats i iniciatives que han fomentat un ambient de convivència, amistat i família.

També et pot interessar …