El cine a escena

22 julio 2014

Després d’inenarrables hores d’assaig, va arribar l’hora de l’estrena. No hi havia estora roja ni photocall, però no va fer falta. Les grades estaven repletes de familiars àvids de contemplar les destreses d’uns xicotets que volien demostrar la seua passió pel cine. Així va ser.

Els alumnes d’Infantil i primària del Col·legi Salesians Joan XXIII d’Alcoi van realitzar un repàs per les principals bandes sonores del sèptim art en una ruta que va desplaçar als espectadors per mítiques pel·lícules com "Mary Poppins"; "Dirty Dancing"; "La Máscara", "Bar Coyote" o "Moulin Rouge".

També va haver-hi un buit per al producte nacional amb el cine musical de Marisol; i per a recordar títols que van arribar a través de televisió com la popular sèrie de "Fama". Una vesprada en què les coreografies de la gran pantalla van convertir els alumnes d’Infantil i Primària en verdaders artistes de la meca del sèptim art, gràcies al talent i simpatia que van desplegar enfront dels seus familiars que van disfrutar amb cada una de les "secuencias" musicals. Una vesprada inoblidable en els patis del Col·legi Salesians Joan XXIII per a posar el passador al curs i demostrar que els alumnes de la Inspectoría María Auxiliadora combinen els llibres, el cine i la música a la perfecció.
 

També et pot interessar …