El Cercle Màgic Internacional Don Bosco activa la solidaritat amb la «Gala Màgica Benèfica»

7 mayo 2021

Per Salesians Comunicació.

El Cercle Màgic Internacional Don Bosco ha presentat la «Gala Màgica Benèfica» que tindrà lloc el diumenge 30 de maig, a partir de les 19:30 h, a benefici de Misiones Salesianas per contribuir a un dels seus molts projectes que tenen pel món. L’esdeveniment també servirà per recordar als mags morts a causa de la pandèmia, amb especial record per a Magic Tissa, Fauco i Machi.

Les entrades amb l’enllaç per accedir a l’esdeveniment virtual a través de la plataforma Zoom es podran adquirir a través de la web.

Sobre el Cercle Màgic Internacional Don Bosco

El CMIDB és un moviment vinculat a la Pastoral Juvenil dels Salesians, que neix a Espanya, i està present en diversos països.

Tot va començar amb Sant Joan Bosco, quan sent un jove sacerdot era capaç de sorprendre i guanyar-se la simpatia dels joves més allunyats i conflictius de la societat torinesa, a Itàlia. La il·lusió provocada per uns senzills però atraients jocs de prestidigitació portava a l’esperança de sentir-se estimats, aprendre un ofici i trobar una feina digna, sabent-se acompanyats per un veritable pare, mestre, mag i amic.

A Espanya, va ser l’any 1992, quan un deixeble de Sant Joan Bosco, el «Mag Luna» va sortir del barret de copa a Sanlúcar la Mayor (Sevilla – Espanya), un jove amb tot just 19 anys  i amb desitjos de viure la seva vida a l’estil salesià volia entusiasmar als seus amics amb la Màgia. Al cap de poc temps van començar les gires, «Campaments Urbans», «Parròquies», «Cases d’Acollida», «La presó», «Col·legis», «Parròquies» … En la seva ment va sorgir una idea: un Cercle Màgic on, amb els mateixos desitjos, fem molt més.

 
 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...