El Centre d’Estudis catequètics de Sevilla inicia el nou curs presentant la seva proposta formativa

4 septiembre 2020

Un anys més, el Centre d’Estudis catequètics (CEC) va començar el dia 1 de setembre el seu període de matriculació per als cursos DECA de INFANTIL i PRIMÀRIA, en les diferents modalitats, i el curs de «PEDAGOGIA I DIDÀCTICA DE L’ENSENYAMENT ESCOLAR» per a Secundària. «La demanda continua sent molt alta i estem preparats per oferir un curs segur per a tots», comparteix Rocío Díaz Fernández, responsable del CEC després de la presentació de l’oferta formativa.

A més, en els propers mesos continuarà, el curs d’ACOMPANYAMENT PER A EDUCADORS I ANIMADORS DE CENTRES EDUCATIUS I CENTRES JUVENILS, que va quedar suspès per l’estat d’alarma.

«Una altra línia de treball que seguirem potenciant és l’oferta de formació cristiana per a entitats de l’Església (parròquies, col·legis religiosos, germandats …) que ho sol·licitin», afegeixen sobre aquesta branca des de l’entitat salesiana.

«Per fer-ho amb un elenc de salesians religiosos i seglars competents en les diferents matèries i amb una àmplia experiència de treball amb els joves comencem un nou curs, amb moltes incerteses però segurs de poder seguir oferint un servei de formació qualificat i ben valorat» , afirmen.

Més de 50 anys de vida

El CEC és un organisme dependent de la Inspectoria Salesiana «Maria Auxiliadora», encarregat des de 1968 de la formació en l’àrea de la catequesi, la pastoral juvenil i l’ensenyament religiós escolar, convençuts de la necessitat d’una bona formació també en aquests camps.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...