El Centre Juvenil Entre Amics estrena el musical Footloose

27 abril 2015


El Centre Juvenil Entre Amics va estrenar, en la nit del divendres 24 d’abril, el musical Footloose. Les portes del teatre es van obrir a les 21.15 hores per a donar pas a un públic amb moltes ganes de veure totes les sorpreses que tenien preparades els xics i xiques del Centre Juvenil. Poc després, a les 22 hores, el teló es va obrir per a donar començament a l’espectacle.

Footloose explica la història de Ren McCormack, un adolescent de Chicago, que es trasllada amb la seua mare a una petita localitat on la Junta ha prohibit el ball i la música rock. La raó és que cinc joves van morir en un accident de cotxe després d’una festa en la qual ballaven aqueix estil de música, entre ells el fill el Reverend Moore, president de la Junta. Ren i Ariel, filla del Reverend i la jove de la qual *Ren s’ha enamorat, aconsegueixen que els seus companys d’institut recuperen la passió per la música i tots s’uneixen per a reivindicar la festa de graduació. Després de l’oposició inicial del Reverend Moore, est recobra la confiança en els joves i torna la música i l’alegria al poble.

Tots els xics i xiques d’Entre Amics van demostrar una gran energia en l’escenari, en tots els balls. A més, van destacar els excel·lents decorats, la bona música, els enginyosos diàlegs, el magnífic vestuari i la gran actuació dels actors i actrius principals.

Com sempre, l’elecció d’aquest musical no va ser a l’atzar, sinó que els xics i xiques del Centre Juvenil van transmetre amb aquest espectacle valores com l’amistat, l’amor i, sobretot, la confiança en els joves. Prova d’açò és una de les frases finals del Reverend Moore: “Jo confie en ells i en els seus actes responsables i espere que vosaltres feu el mateix”.

Aquest musical comptarà amb un total de sis representacions, en dos caps de setmana complets: 24, 25 i 26 d’abril i 1, 2 i 3 de maig. Tota la comunitat educativa està convidada a ser testimoni del talent i els valors dels joves de Footloose. Sens dubte, grans moments que mereix la pena compartir.

L’àlbum amb totes les fotos en:

També et pot interessar …