El centre de Sevilla acull l’exposició sobre la Història i Devoció de l’Arxiconfraria de Maria Auxiliadora

18 octubre 2021

ADMA Trinidad

L’exposició suplirà la que es va programar el passat mes de febrer que hagués mostrat el recorregut històric i devocional de l’Arxiconfraria, des de la seva fundació, l’any 1896, fins l’actualitat, però que degut a les mesures sanitàries decretades per les autoritats amb motiu de la COVID-19 en aquell moment, no va ser possible la seva realització.

La mostra fotogràfica, que es va inaugurar el passat divendres 15 i que estarà disponible fins el 31 d’octubre a la Plaça de l’ Encarnación, està formada per 10 mupis a doble cara que han estat cedits per l’Ajuntament de Sevilla, a través d’ EMASESA. L’exposició fa un recorregut per la història de l’Arxiconfraria, des de l’arribada de la Santíssima Verge a la ciutat de Sevilla fins els nostres dies, mostrant d’aquesta manera las efemèrides i els esdeveniments més importants. A més, l’exposició incorpora imatges històriques inèdites de la Santíssima Verge acompanyades de textos descriptius que permetran als vianants conèixer més de prop la història de la corporació salesiana.

Cadascuna de les fotografies anirà acompanyada d’un codi QR a través del qual es podrà accedir a breus vídeos explicatius que fan reviure aquells esdeveniments entre els que s’hi troben: l’arribada de la Verge, la fundació de la corporació, la coronació canònica, la concessió de la medalla de la ciutat i la primera celebració de l’acte del baixament de Maria Auxiliadora.

Les fotografies són obra dels fotògrafs: Rocío Iglesias, Manuel J. Rechi, Félix J. Díaz, Carlos Marín i Felipe Benigno; les fotografies històriques pertanyen a l’arxiu de l’Arxiconfraria.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...