El Campobosco 2021, una trobada digital però molt personal per reflexionar i seguir creixent

15 febrero 2021

Per Salesians Comunicació.

El Campobosco 2021 organitzat per la inspectoria Maria Auxiliadora va aplegar 320 joves de més de 17 anys el dissabte 13 de febrer sota el lema ‘Som U! Una trobada en línia per a les cases d’Aragó, Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia on els testimonis vocacionals van donar el protagonisme als joves. L’equip organitzador ha definit el Campobosco 2021 com «un dia digital però molt personal, es tractava d’una experiència coneguda per tots els seus participants però alhora nova, un dia de trobada sense abraçades, però amb proximitat, on hem pogut compartir per reflexionar i seguir creixent «.

Fernando Navarro, director de la presència salesiana Sant Joan Bosco de València i coordinador de la trobada afirmava que «sabem que no són temps fàcils i que podem veure’ls com una amenaça a la nostra existència, al nostre benestar, però per què no convertir tot això en una oportunitat. Aquest Campobosco vol ser una crida a aprofundir en el que som, en el que vivim, a descobrir-nos germans caminant junts encara que una mica separats, però estem mantenint l’esperança sabent que sigui com sigui Déu continua cuidant de nosaltres «.

De la mateixa manera en la seva intervenció el delegat Inspectorial de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, animava els participants a viure la jornada com un regal: «Avui se’ns regala la possibilitat d’aturar-nos, de fer silenci, de mirar cap a dins i descobrir la meravellosa persona que som cada un de nosaltres, de mirar al nostre entorn i veure que estem envoltats de persones boníssimes amb les que val la pena conviure. L’oportunitat de mirar al fons i descobrir que Déu està present en la nostra vida i ens acompanya sempre «.

Per segon any consecutiu la convocatòria ha estat oberta a tot el Moviment Juvenil Salesià, per això hi han participat grups d’itineraris, plataformes socials, a més dels centres juvenils de la Comunitat Valenciana, Aragó i Regió de Múrcia.

Aquest mateix plantejament serà el que es faci en les properes trobades: Marchabosco que se celebrarà l’últim el 6 de març de forma local; i les acampades ADS, el 17 d’abril.

La tarda de dissabte va estar dedicada als testimonis vocacionals de cara a ajudar als joves participants en la decisió del seu projecte de vida. Rubén Ponce, salesià de la comunitat de Málaga va narrar com va descobrir la seva vocació salesiana; Alejandro Getino, Claudia  Borque i Roberto España, van explicar les seves experiències de fe; Cristina Martínez i Alberto Andrés, van parlar de la vocació social;  Jaume ToroBeatriz Balaguer, van explicar l’Itinerari d’Educació en la Fe a les cases salesianes i, finalment, Maria Jorquera va animar els participants explicant la seva experiència de Voluntariat Internacional.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...