Edebé s’uneix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la col·lecció infantil «Les aventures de Mane i el rellotge màgic»

5 noviembre 2021

Per animar els infants a descobrir què són exactament els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), Edebé presenta la col·lecció «Les aventures de Mane i el rellotge màgic».

Canviar el món és a l’abast de tothom. Múltiples iniciatives han sorgit arreu per assolir l’Agenda 2030 adoptada per les Nacions Unides a la recerca d’un món més just i millor.

Des d’Edebé creiem fermament que l’educació és una eina essencial per assolir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Consensuar-los no ha estat fàcil. Assolir-los tampoc ho serà, però el convenciment que el món ha de canviar i que cal unir esforços és unànime.

Apadrinada per la Red Internacional de Promotores ODS España, sorgeix la proposta de la col·lecció de contes d’Edebé «Les aventures de Mane i el rellotge màgic». Són històries que animen els més petits a descobrir el desenvolupament sostenible d’una manera atractiva i divertida, així com a prendre consciència de les accions que es poden dur a terme, amb la finalitat que ells siguin protagonistes del seu futur.

Cinc grans temes inspiren les aventures de la Mane: el planeta, les persones que hi habiten, un futur pròsper, la pau i la necessitat d’aliances entre els pobles.

Són contes molt diferents, ja que tenen en comú la mirada crítica sobre la nostra actual —i sovint insostenible— forma de vida, amb l’objectiu de fer reflexionar els infants i les seves famílies sobre la necessitat d’emprendre accions decidides.

Cada llibre inclou un conte i activitats per moure a l’acció els lectors i tota la comunitat, fent un especial èmfasi en els ODS.

La protagonista principal de la col·lecció és la Mane: una nena curiosa i imaginativa que es troba un rellotge de butxaca. Però no és un rellotge qualsevol, ja que té 17 números en comptes de 12. Del rellotge no en surt el temps, sinó que en brollen imatges d’un planeta ple de vida i frondós. La Mane, el seu germà i la seva amiga inseparable tenen en el rellotge la guia perfecta per canviar el món.

Els primers títols de la col·lecció són:

La col·lecció ha estat escrita per Caty Guzmán Rodrigo i il·lustrada per Jordi Sunyer Monfort, i s’edita en català i castellà.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...