Edebé proposa lectures d’estiu per a totes les edats

1 junio 2021

Per als propers mesos d’estiu edebé proposa una sèrie de novetats amb varietat de propostes: humor, misteri, sostenibilitat, igualtat de gènere i també clàssics. Beatriz Osés, Nicola Colton, Allisson Woollard i Cuca Canals, entre d’altres signen els nous títols.

Albert Zimmer, de Beatriz Osés

1er títol de la trilogia: La bruja de Berchtesgaden

Spin-off de l’exitosa col·lecció Erik Vogler, un dels detectius més estrafolaris i maniàtics de la literatura juvenil que porta més de 100.000 exemplars venuts. Intriga, misteri i humor entre successos paranormals de la mà dels personatges més excèntrics que ens puguem imaginar.

 

Lectors a partir de 12 anys

El libro del ADN, d’Allisson Woollard i Sophie Gilbert

Obrir les pàgines d’aquest llibre és descobrir tot sobre la molècula de la vida. Un viatge per apropar a les profunditats de l’ADN i l’apassionant món de la ciència genètica als joves lectors. Lectors a partir de 10 anys.

Brillo y Greñas Concurso de talentos de NICOLA COLTON

Col·lecció protagonitzada per dos amics que són dos pols oposats: Greñas, un cadell llardós i desordenat, i Brillo, un gat elegant i sibarita. Els dos peluts volen enlluernar cada un pel seu compte en la seva nova aventura. Podran Brillantor i Greñas treballar en equip i impressionar el jurat del concurs de talents «Busquem estrelles»? Lectors a partir de 6 anys.

The Gardian ha destacat la col·lecció «per les seves adorables il·lustracions i jocs de paraules». Venuts els drets de traducció a Polònia, Rússia i els EUA.

El asesino de los osos de peluche, de Cuca Canals

Filo&Sofia és una agència d’investigadors que es dedica a resoldre enigmes amb un mètode revolucionari: utilitzant el pensament filosòfic. Edat a partir de 10 anys.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...