Edebé proposa 8 cursos virtuals per a docents interessats en el canvi metodològic o la innovació

10 marzo 2021

Per Edebé

El 2020 es va transformar en un abans i un després. La situació sanitària va obligar a replantejar el dia a dia de l’activitat docent i a contemplar l’aprenentatge a distància i les eines en línia com els grans desafiaments.

Una necessitat de formació permanent i d’actualitzar els coneixements per a la docència ha estat el gran repte d’aquests mesos amb la urgència i les circumstàncies tan excepcionals generades per la COVID-19.

Amb aquesta premissa, i amb la seva dilatada experiència, Edebé presenta els cursos del seu Campus de formació que pretenen acompanyar i oferir tots els recursos necessaris per a la transformació digital i de canvi metodològic del docent. Una transformació digital que implica una perspectiva pedagògica i metodològica en la qual la tecnologia és un mitjà i no un fi en si mateixa.

Entre les diferents possibilitats que ofereix el pla de formació d’Edebé, el Campus inclou des de metodologies actives per a una docència digital o eines digitals per a la transformació metodològica fins a claus de la docència a distància.

Els cursos virtuals estan disponibles a la plataforma educativa Campus edebé i inclouen:

  • Tutorials a càrrec de diferents especialistes.
  • Vídeos didàctics creats expressament.
  • Tasques que es poden desenvolupar de manera asíncronica i que són eminentment pràctiques.
  • Potencialitats de les analítiques d’aprenentatge i el Big Data.

Cal destacar que el Campus de Formació Digital d’Edebé disposa d’una rúbrica d’autoavaluació de Competència Digital per a alguns cursos i de proves d’avaluació gradual i progressiva per a d’altres.

Sens dubte, la transformació digital ha arribat per quedar-se. L’ensenyament no s’ha mantingut al marge d’aquesta transformació i, per aquesta raó, a Edebé considerem prioritari que tots els docents comptin amb les màximes garanties a l’hora de posar en marxa nous projectes en els seus centres, especialment si estan lligats a l’aprenentatge digital .

Una major capacitació docent en les eines digitals resulta fonamental de cara al present i constitueix una clara aposta de futur per l’educació.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...