Edebé impulsa la transformació educativa i digital amb el «Fòrum virtual internacional + T³»

9 febrero 2021

Per Edebé

La pandèmia ha suposat un canvi de paradigma a l’escola, amb canvis en la forma de fer classe i d’accedir als continguts. La necessitat d’adaptar-se en temps rècord a una realitat impensable fa uns mesos ha obligat a contemplar la transformació educativa i digital com a vital per encarrilar el futur.

Per donar resposta a aquestes necessitats, Edebé convoca el Fòrum virtual internacional +T³ i convida a directius de centres educatius i responsables TIC a reflexionar, compartir informació i conèixer experiències de bones pràctiques. El fòrum vol ser un espai per analitzar quines són les Tendències educatives, cap a on va la Transformació digital i quin paper té la Tecnologia en aquesta cruïlla.

La proposta consisteix en tres esdeveniments en directe amb experts i un espai web de reflexió i debat liderat per l’expert en innovació educativa Juan M. Núñez Colás.

Durant tres setmanes, del 5 al 25 de febrer, la trobada combinarà sessions on-line (presencials i experiencials) amb la proposta de projectar una nova mirada a l’educació.

El fòrum internacional oferirà, durant els dies 11, 18 i 25 de febrer, 90 minuts de valor compartit en directe (de 17:00 a 18: 30h) amb la participació de reconeguts experts: Carlos Magro, president de l’Associació Educación Abierta, Irene Arrimadas, Directora d’Innovació Educativa d’Escoles Catòliques, i de Pepe Menéndez, professor i assessor internacional d’educació.

Davant el repte d’afrontar els múltiples canvis i escenaris, el «Fòrum virtual internacional + T³» vol ser la gran trobada de gestors professionals per trobar respostes i solucions concretes per a l’educació.

Més informació

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...