Edebé impulsa l’ensenyament de l’anglés per al pròxim curs escolar

24 julio 2020

Por Salesianos Comunicación.

L’Associació de Centres d’Ensenyament d’Idiomes d’Andalusia (*ACEIA), que compta amb més de 170 centres de formació dedicades a l’ensenyament d’idiomes repartits per de tota Andalusia, acaba de signar un acord marc de col·laboració amb l’Editorial EDEBÉ, que permetrà a totes les seues escoles d’idiomes associades gaudir de descomptes de fins al 35% durant el pròxim curs 2020-21. La rúbrica d’aquest acord marc entre Emilio Jiménez, Cap de Vendes per a Andalusia d’Editorial EDEBÉ/Express Publishing, i Alan McDyre, President de ACEIA, és especialment important i transcendental en un moment de canvis i adaptació en la manera d’impartir l’ensenyament d’idiomes i l’ús dels materials didàctics, amb noves fórmules adaptades al nou escenari educatiu. Segons el conveni rubricat, les escoles i centres de formació de ACEIA, comptaran amb un 35% de descompte en el preu fix i del 13,3% en el preu de cessió de tot el fons Express Publishing, que tindrà vigor durant tot el curs escolar 2020-21.

Estan inclosos en aquest fons editorial llibres de textos de totes les edats i en tots els nivells; així com material per a preparació d’exàmens de certificació, com Cambridge i IELTS, entre altres.Igualment, inclou nombrosos recursos per al professorat i en tota l’oferta de Readers per a l’alumnat. Especialment interessants són els cursos per a diferents gremis i professions que ofereix Express Publishing. Una gran part del material compta a més amb llicència digital i l’editorial proporciona un Programari per a pissarres interactives.

De la mateixa manera, cada escola associada a ACEIA podrà beneficiar-se de la gratuïtat total de despeses d’enviament i devolució. També s’afavorirà d’un percentatge de devolució del 100% en totes les referències del Catàleg de Express Publishing. Al mateix temps, cada centre associat a ACEIA que adopte el fons editorial de Express Publishing disposarà de tots els materials i recursos per al professorat de manera gratuïta. Com a mesura de suport per part de l’editorial, cada centre associat a ACEIA que adopte aquesta oferta editorial, tindrà la possibilitat de rebre assessoria i formació per part de l’equip de Consultoria Pedagògica de Express Publishing.

Finalment, Express Publishing ofereix la possibilitat de negociar la forma de pagament i descomptes superiors, en funció del volum de vendes. Les escoles que ho consideren necessari, poden sol·licitar mostres del material que siga del seu interés.

ACEIA i Express Publishing mantenen una relació professional molt fructífera des de fa molts anys i és habitual la presència i el patrocini del grup editor en les activitats formatives de l’associació. Aquest nexe d’unió pren un protagonisme especial en la 1a Conferència Anual digital de ACEIA que tindrà lloc el mes vinent d’octubre, sent patrocinadors Platinium de l’esdeveniment amb els ponents plenaris.

Express Publishing és una editorial fundada per la professora d’anglés Virginia Evans, que fa més de 30 anys va decidir que volia ensenyar utilitzant els materials més atractius i motivadors per als seus alumnes.

Dedicada exclusivament a l’ensenyament de l’anglés, actualment els seus mètodes són presents en més de 110 països a tot el món.

Els seus materials educatius, referents en el sector de l’ensenyament de l’anglés, compten amb els millors autors, com Jenny Dooley i Bob Obee. El seu catàleg atén a totes les necessitats de professors i alumnes en les seues diferents etapes d’aprenentatge, des de Kindergarten fins al C2. Els seus projectes didàctics s’acompanyen d’una àmplia gamma de recursos digitals del màxim nivell pedagògic.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...