Edebé i CCS proposen novetats editorials per viure amb intensitat el #maigsalesià

11 mayo 2021

Per Salesians Comunicació.

​Les editorials salesianes edebé i CCS inicien el mes de maig amb una oferta literària de primer ordre. Beatriz Osés, Cuca Canals, Alison Woollard, entre d’altres destaquen per part d’edebé amb textos d’intriga, misteri i ciència, acompanyats per il·lustracions del més alt nivell.

És el cas d’ ‘Albert Zimmer’ de Beatriz Osés amb el primer títol de la trilogia: La bruja de Berchtesgaden. Spin-off de la exitosa col·lecció Erik Vogler, un dels detectius més estrafolaris i maniàtics de la literatura juvenil que porta més de 100.000 exemplars venuts.

El segon títol que proposa l’editorial és ‘El caso de  la fábrica de la muerte de Cuca Canals’, segon títol de la col·lecció: Filo&Sofía. Filo&Sofía és una agència d’investigadors que es dedica a resoldre enigmes amb un mètode revolucionari: utilitzant el pensament filosòfic. Karlitos Marx és el protagonista d’aquesta aventura.

‘El libro del ADN’ de la professora Alison Woolard proposa als lectors un viatge per apropar a les profunditats de l’ADN i a l’apassionant món de la ciència genètica als joves lectors.

‘¿Educar a un robot? Pedagogía de la inteligencia artificial’ de Pierluigi Malavasi, és un text sobre educació que involucra pares, mestres i a altres educadors, també als que dissenyen, fabriquen i utilitzen màquines «intel·ligents», per afavorir la maduresa d’una consciència responsable, i generar valors i accions justes i solidàries.

‘Compositoras al compás’, de Patricia García Sánchez ofereix deu propostes didàctiques per treballar composicions musicals de dones a Primària. Cadascuna d’elles es presenta com una gran aventura de descobriment, construïda sobre els principis d’igualtat, coeducació, participació, flexibilització, globalització i creativitat. Així mateix, poden ser fàcilment incorporades a les programacions de l’Àrea de Música d’una manera flexible i oberta.

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...