Dos alumnes salesians entre els millors de Física de València

9 diciembre 2020

Per Salesians Sant Joan Bosco. Comunicació.

Els alumnes Guillem Cerdá i Álvaro García, de 2n de Batxillerat, de Salesians Sant Joan Bosco de València han estat dos dels 24 alumnes preseleccionats, d’entre totes les escoles de la província de València, en la fase local de l’Olimpíada de Física. Després d’assistir al curs de preparació a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (de la Universitat Politècnica de València), optaran a passar a la fase nacional.
 

«L’esforç i la constància sempre tenen la seva recompensa» afegeixen des del col·legi salesià i els desitgen el millor en aquest camí que emprenen.
El certamen, que té com a objectiu estimular l’estudi de la física entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i divulgar la física i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat, a més d’una competició, és també una experiència formativa. Després d’una prova de selecció inicial, es forma un equip d’una vintena d’estudiants que rep un curs de física de 72 hores. Ja finalitzat, es realitza la prova local per triar els 6 classificats que, després de 12 h de formació addicional, poden participar en la fase nacional, iberoamericana i internacional.

Els participants són alumnes matriculats en l’assignatura de física de 1r o 2n de Batxillerat en el curs 2020-21. Els estudiants que resultin guanyadors de l’Olimpíada rebran un ajut per a l’estudi per valor de 1.000 €. Aquest ajut es farà efectiu únicament en el cas que el guanyador s’hagi matriculat en el primer curs, en una titulació de grau en un centre propi de la Universitat de València. Las ajudes a l’estudi obtingudes són personals i intransferibles i es poden fer efectives en els dos cursos següents a l’obtenció. Si el/la estudiant ha estat guanyador/a de les fases locals d’una o més olimpíades, successivament o simultàniament, pot fer efectiva una única ajuda a l’estudi per a una única titulació de la Universitat de València.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...