Don Francesco Cereda, Vicari del Rector Major, Becari d'Honor del CMU San Juan Bosco

23 marzo 2015

El tradicional acte d’Imposició de les Beques d’Honor en la seva edició LI, tindrà lloc el dia 16 abril 2015 a les 20.00h a l’Auditori del Colegio Mayor San Juan Bosco. 

Aquest acte acadèmic està emmarcat en els actes del Bicentenari de Sant Joan Bosco que aquesta Casa dedica al seu patró.

D. Francesco Cereda gustosament va acceptar el passat 7 de gener la Beca d’Honor per honrar en les seves paraules "A la Institució Universitària del Colegio Mayor San Juan Bosco.  i als joves de tota la Inspectoria de Mª Auxiliadora". En el transcurs de l’Acte Acadèmic rebran també la Beca d’Honor altres il·lustres autoritats acadèmiques, religioses i civils que juntament amb un grup de joves universitaris, actuals col·legials residents del Mayor, rebran aquest distintiu universitari signe del lema que presideix el Mayor: "Veritas Vós liberavit ".

El Vicari del Rector Major tindrà durant el 16 d’abril un trobada amb joves universitaris de la Pastoral Juvenil universitària, visitarà l’Arquebisbe de Sevilla i saludarà l’alcalde de la ciutat de Sevilla. Celebrarà una eucaristia a la Basílica de la Esperanza Macarena i tindrà també un moment amb els salesians majors de la "Casa Pedro Ricaldone" a la Stma. Trinidad. A les 20.00h tindrà lloc l’Acte acadèmic que comptarà amb una lliçó magistral impartida pel Vicari del Rector Major. El títol de la lliçó magistral serà "Com Don Bosco amb els joves i pels joves".

Fidel a la seva finalitat des de la seva fundació el 1944, el Colegio Mayor Universitario San Juan Bosco. és una obra originalíssima i única en tot el territori espanyol, adscrita a la Universitat de Sevilla i de prestigi en tota Andalusia. En el cinquantenari de la seva creació va rebre el 1995 la Gran Cruz d’Alfons X el Savi. Als seus 71 anys d’història "El Bosco" com popularment és conegut a Sevilla, vol ser reconegut per la comunitat universitària i la societat com la Casa Salesiana per als joves universitaris que vénen a estudiar a Sevilla, oferint mitjançant la màxima qualitat i excel·lència dels seus serveis el millor ambient i lloc universitari on aconseguir els millors resultats acadèmics, formatius i espirituals segons la màxima de Sant Joan Bosco: ser bons cristians i honrats ciutadans.

Els Col·legis Majors són centres universitaris que, integrats en la Universitat, proporcionen residència als estudiants i promouen la formació cultural i científica dels residents, projectant la seva activitat al servei de la comunitat universitària.
 
Per a conèixer més www.cmusanjuanbosco.es  
 

També et pot interessar …