De petits vianants a conductors responsables

7 abril 2021

Per Salesians Úbeda

Els alumnes de 1er d’Educació Primària de Salesians Úbeda van realitzar l’activitat que donava fi a la unitat didàctica «Towns and Cities», una mostra de les moltes iniciatives que es desenvolupen en aquest sentit a les escoles salesianes.

Aquesta ha estat treballada amb l’aplicació de la teoria de les intel·ligències múltiples en l’àmbit escolar, basada en l’existència de diverses intel·ligències i adaptant-se a l’alumnat segons el tipus d’intel·ligència que predomina en ell o atenent quin es vulgui treballar.
Un circuit sobre rodes va ser l’última activitat a desenvolupar, permetent posar el punt final a la diversitat d’activitats desenvolupades sobre: ​​característiques de pobles i ciutats, avantatges i desavantatges de viure en els pobles i les ciutats, edificis, mobiliari urbà, responsabilitat ciutadana , oficis, mitjans de transport i educació viària.

L’alumnat va acollir amb gran motivació la realització de l’activitat, tenint fins i tot presents les autoritats com «El policia de la ciutat».

La importància de l’educació viària a l’escola
 

Els recursos didàctics en l’Educació Viària són elements que formen part de la programació educativa i intenten una adequació dels aprenentatges vials teòrics a una realitat viària personalitzada.

El disseny dels recursos didàctics d’Educació Viària en diferents suports (impresos, audiovisuals, informàtics …) permeten ser emprats segons les realitats concretes dels destinataris.

Els mediadors (pares, professors, etc.) podran trobar al web de la Direcció General de Trànsit diferents recursos adreçats específicament als col·lectius sobre els que intervindran.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...