"De la casa de Maria a les nostres cases"

17 abril 2015

El tema triat per al VII Congrés Internacional de Maria Auxiliadora, que se celebrarà a Torí i el Colle Don Bosco del 6 al 9 d’agost de 2015, està particularment en sintonia amb el camí de l’Església que dedicada dos sínodes a la família i a la qual el Papa Francisco està dedicant des de fa diversos mesos la catequesis dels dimecres.

 

 

L’animador Espiritual ADMA, Pierluigi Cameroni, escriu “Fins i tot la Família Salesiana amb aquest esdeveniment del bicentenari del naixement de Don Bosco se sent interpel·lada i involucrada en aquest desafiament antropològic, pastoral i educatiu al que l’Església universal està dedicant una atenció especial. En l’elecció de la família, amb els seus nous desafiaments i grans recursos, l’Església respira profundament, per ella mateixa i per tota la humanitat, i en ella la Família Salesiana assumeix la urgent necessitat de fer dialogar pastoral juvenil i pastoral familiar.

L’Evangeli sobre la família és la bona notícia de l’amor diví que va proclamada als quals viuen aquesta fonamental experiència humana personal, de parella i de comunió oberta al do dels fills, que és la comunitat familiar. El magisteri de l’Església sobre el matrimoni ha de ser presentat i oferit de manera comunicativa i eficaç, perquè arribe als cors i els transforme d’acord a la voluntat de Déu manifestada en Crist Jesús.

També a través del VII Congrés Internacional de Maria Auxiliadora la Família Salesiana vol expressar el seu compromís d’acollir i promoure avui el disseny de Déu en la família, encomanant aquesta causa a la poderosa intercessió de Maria Auxiliadora dels Cristians i de la família”.

 

També et pot interessar …