Compte enrere per a la presentació de «Una cosa te falta. 10 preguntas para comprender hoy la animación vocacional»

21 octubre 2020

Per Salesians Comunicació

El salesià Jorge J. Reyes presentarà el proper 5 de novembre, a les 18:30h, al canal de Youtube de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, l’últim llibre dedicat a l’animació vocacional i dirigit a tots els agents de pastoral que desitgin preparar-se en aquesta disciplina pastoral des de la seva condició laïcal, consagrada o ministerial.

El Colegio Mayor San Juan Bosco de Sevilla serà l’escenari que aculli la presentació digital de «Una cosa te falta. 10 preguntas para comprender hoy la animación vocacional »en un acte que comptarà amb les intervencions de Juan Carlos Pérez Godoy, conseller regional de la Congregació, José Miguel Núñez, delegat nacional de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, delegat inspectorial de Pastoral Juvenil o Francisco José Pérez, coordinador inspectorial d’Animació Vocacional, per aprofundir sobre què s’entén per vocació i vocacions en l’Església actual.

L’emissió, que podrà seguir-se de forma íntegra a través d’internet com a mesura preventiva alineada amb les restriccions d’aforament condicionades per la pandèmia, tindrà també un espai per donar veu als joves. En aquest fòrum es faran presents Pablo Baltasar, de Salesians Huesca, i Marta Martín, de Salesians Triana, com a representants dels joves compromesos des de la Pastoral Juvenil.

L’acte, que serà conduït per la Delegació Inspectorial de Comunicació, farà un recorregut pel sentit de la pastoral juvenil vocacional i la cultura vocacional, la importància del perfil de l’animador vocacional, la seva vinculació amb els itineraris d’educació en la fe, la importància de l’discerniment i l’acompanyament personal o la relació de el llibre amb l’Evangelii Gaudium i el Sínode dels joves com a font d’inspiració.

SOBRE L’AUTOR

Jorge J. Reyes Macías (1974). Salesià. Natural de San José del Valle (Cádiz). Llicenciat en Ciències Eclesiàstiques. Llicenciat en Teologia Pastoral. Màster en Pastoral Juvenil i Catequètica. Màster en Acompanyament personal. En l’actualitat realitza el seu ministeri pastoral en el Colegio Mayor Universitario San Juan Bosco, de Sevilla. Coordina l’Itinerari d’Educació en la Fe, forma part de l’Equip de Pastoral Juvenil i de l’Equip d’Animació Vocacional de la província salesiana de Maria Auxiliadora de Sevilla, i és docent en el Centro de Estudios Catequéticos.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...