Quatre alumnes de Salesians Sarrià queden finalistes en el concurs ‘MetròpolisFPlab’

23 julio 2020

Els alumnes Paula Gago, Sergi Farré, Èric Ruiz i Paula Alzura, del Grau Mitjà d’Atenció a les persones en situació de dependència de l’escola Salesians Sarrià, han quedat finalistes en el concurs ‘MetròpolisFPlab’, impulsat per l’àrea Metropolitana de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional.

El programa també compta amb el suport d’altres entitats com Innobaix, el Port de Barcelona, TMB i el Circuit de Catalunya.

L’objectiu del projecte és posar en valor el talent de l’alumnat d’FP, acostant-lo al mercat laboral a través de la metodologia d’innovació oberta en un entorn real. Així mateix, es busca generar valor econòmic, social i cultural en tot el territori metropolità.

Les persones de la tercera edat, amb dependència, embarassades o amb capacitats diferents compten amb seients reservats per a viatjar en transport públic amb les mateixes comoditats que ho fan la resta dels viatgers.

Però, sovint, per falta de conscienciació, aquests espais els ocupen persones a les quals no els correspondria. Per a donar resposta al repte plantejat per TMB -‘Com podem aconseguir que els espais i seients reservats del transport públic siguen més respectats?’-, els estudiants d’FP han presentat en la seu de AMB el seu projecte, ideat sota el concepte ‘Viatjar amb sentit’.

Per a il·lustrar-ho, han utilitzat elements visuals i artístics como són les llums led, la megafonia i els panells informatius per a aconseguir que els seients siguen respectats mitjançant els sentits. La iniciativa forma part de les activitats educatives del grau on els estudiants tenen l’oportunitat de construir projectes innovadors mitjançant les seues idees.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...