«Conviure 10 dies sense interrupció en el curs de monitors i directors d’estiu és una forma d’aprenentatge única»

14 septiembre 2021

Per Comunicació Social

Nerea Porras, del Centre Juvenil “el Forat” de Badalona ens explica la seva experiència en el curs organitzat Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya, a el temps que coneixerem l’arrencada de el curs a la Federació Maín d’Aragó i Don Bosco de València. 

«El fet de conviure-hi i poder esprémer tot a l’màxim et dóna un ventall d’aprenentatge molt gran. Pots experimentar a fons totes les qualitats, habilitats i punts de vista de les persones que estan convivint amb tu, amb maneres de pensar i actuar diferents, però que a la fi i al el cap tenen el mateix interès en acompanyar el procés educatiu de nens i nenes des l’afecte, l’alegria i la il·lusió. Tots vam sortir d’aquesta bombolla d’aprenentatge de deu dies súper enriquits », explica Nerea.

El fil conductor de el curs va ser les «Don Bosco Olimpíades», en què van participar-hi 39 monitors i 6 directors a la casa de convivències de Llinars de Vallès. Van ser deu dies molt intensos on es van viure noves experiències, es va conèixer gent d’altres realitats i es va aprofundir en la fe. Tot es va fer amb les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19 establertes.

Inici de curs esperançat

D’altra banda, en aquests primers dies de setembre la Federació Maín i la Federació Don Bosco de València han celebrat l’Assemblea general ordinària amb l’esperança d’iniciar un curs carregat de projectes il·lusionants. La Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya té previst celebrar-la a mitjans d’octubre.

Desde les diferents Federacions esperen que aquest curs, amb la previsible millora de la situació pandèmica, els infants i joves, conjuntament amb els seus educadors, puguin anar apropant-se cada cop més a una normalitat que permeti refer tots els llaços i vincles emocionals que aquesta pandèmia ha soscavat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...