"Construint l'Escola Salesiana del Segle XXI"

19 febrero 2015

Durant els dies 16 i 17 de febrer, al Col·legi Salesià d’Algeciras, es va celebrar una formació sobre innovació educativa sota el títol "Construint l’Escola Salesiana del Segle XXI", impartida per quatre docents del Col·legi Salesià de La Cuesta (Tenerife) per les cases salesianes de la província de Cádiz.

Pedro Yedra, director de La Cuesta, acompanyat per Cecile, Felipe i Ana, van mostrar diferents metodologies que actualment formen part de la seva habitual pràctica docent, com ara Pensament Eficaç, Aprenentatge Cooperatiu o Treball de les Intel·ligències Múltiples a través de paletes … Ells mateixos han pogut veure els fruits d’aquestes "noves metodologies" que han tingut un important impacte en una millora de la convivència escolar i en els resultats acadèmics dels alumnes, segons assenyalava Yedra en la presentació inicial.

Tota una experiència compartida per professors d’aquest centre amb les cases gaditanes que parteix de la reflexió sobre la pràctica docent i la presa de nous elements que poden seguir enriquint el dia a dia a l’aula amb els alumnes.

Una iniciativa per compartir experiències i de manera especial l’entusiasme amb què ho han fet. Una escola connectada en xarxa avui és "més escola".

També et pot interessar …