Comencen els cursos de formació d’Escoles Salesianes en modalitat on-line

28 octubre 2020

Per Salesians Comunicació

En els propers dies començaran els cursos de formació adreçats a directius i als agents de Pastoral de les Escoles Salesianes. En aquests cursos, els quals tindran per primer cop una modalitat en línia, es manté l’aposta de les Escoles Salesianes per la formació permanent i la constant actualització en les diferents competències.

En primer terme tindran lloc els cursos que no van poder finalitzar-se el curs passat a causa de la pandèmia ocasionada per la Covid-19. Concretament seran el curs de ‘Coordinadors de Pastoral’ i el ‘Curs d’Experts en Direcció de Centres Educatius’, que començaran el 2 de novembre i finalitzaran el 20 del mateix mes.

D’altra banda començarà un nou grup d»Experts en Direcció de Centres Educatius’ des del 2 de novembre i fins al 22 de febrer que tractarà temes com la identitat de les Escoles Salesianes, el lideratge, la direcció d’equips i persones o la Salut digital.

Pel que fa al nou grup de ‘Coordinadors de Pastoral’, que començarà a impartir-se del 11 de gener i fins al 7 de març, abastarà temes com el perfil de coordinador de pastoral, elements teològics per a un coordinador de pastoral i l’acompanyament dels destinataris i educadors.

En els cursos formatius del curs 2020-21 està prevista la participació de 66 alumnes procedents de les Escoles Salesianes de tot el país. En el curs de direcció hi participaran 44 persones, i 26 en el de pastoral. Participants d’edicions anteriors assenyalen que a més d’aprendre, «són sessions en les que es comparteixen inquietuds, i sens dubte s’estrenyen llaços entre les cases salesianes de diferents punts geogràfics d’Espanya».

Entre els ponents per al curs de directius destaca Rafael Escamilla, Manolo Redondo, Charo Fernández, Guadalupe Juárez, Antonio Rodríguez, Óscar González, Guillermo Cánovas, entre d’altres. Per al curs de coordinadors de Pastoral destaca la presència de José Miguel Núñez, Xabi Camino, Juan Crespo i Miguel Canino, entre d’altres.

https://www.escuelassalesianas.com/

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...