Ciència ficció, còmic i aventures són algunes de les novetats Infantils i Juvenils d’Edebé per al Nadal 2020

5 noviembre 2020

El Cercle Escarlata , de César Mallorquí

Fenomen editorial amb més de 600.000 exemplars venuts, Les llàgrimes de Shiva és cada any un títol habitual a la llista dels més venuts. El Cercle Escarlata ret homenatge al gènere de la ciència ficció i els relats de terror de Lovecraft. Juvenil. 

Snow Black , de Francesca Tassini

Snow és un Sherlock Holmes virtual amb dos ajudants de carn i ossos, els germans Davis. Però, tot i ser una espècie d’avatar de les xarxes, Snow no és un personatge fred, sense sentiments. A canvi, té una vida passada que, encara que inicialment s’ha esborrat de la seva ment, la fa humana.

Clara i les ombres, còmic d’Andrea Fontana amb il·lustracions de Claudia Petrazzi.

Un còmic replet de belles il·lustracions, per explorar un món oníric i donar llum a ombres personals i alienes, que agradarà als fans de Stranger Things. A Clara i les ombres, hi ha molta més llum de la que aparenta! Lectors a partir de 10 anys.

L’assassí dels ossets de peluix, de Cuca Canals

Els infants són insaciables, com els petits filòsofs de l’agència Filo&Sofia, que tenen tot per descobrir davant seu i no cessen d’indagar. L’afany dels investigadors de L’assassí dels ossets de peluix és el reeixit primer cas de la nova col·lecció de Cuca Canals, autor del Jove Poe amb més de 50.000 exemplars venuts. Lectors a partir de 10 anys.

Pin-0-Txo, d’Álvaro Colomer i amb il·lustracions d’Álex Omist

El robot Pin-O-Txo, el Pinotxo de segle XXI. Amb el nom va sorgir el projecte de les noves aventures de el clàssic personatge de Collodi. És un dels estranys invents de doctor Phil Iberto i el que més anhela Pin-O-Txo és ser cada dia més humà. Lectors a partir de 6 anys.

 

 

Tu mundo a través del microscopio, de Tom Jackson

Llibre híbrid entre coneixement i joc / manualitat relacionada amb les disciplines STEAM (Science, Technology, Engineering, Art i Mathematics) que permet construir un microscopi real amb un augment de 30X i observar, amb precisió, el nostre entorn. Lectors a partir de 8 anys.

 

 

Cómo crear un mundo mejor de Keilly Swift, de Keilly Swift.

Un llibre visual que tracta de com gestionar emocions, creativitat, de com desenvolupar habilitats, d’intel·ligència emocional, de voluntariat, d’activisme, de drets humans, de justícia social i de com aconseguir que el món sigui un lloc més just i solidari. Lectors a partir de 8 anys.

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...