Casa Don Bosco obre les seves portes

30 abril 2015

 

Des d’aquest 1 de maig la Família Salesiana és present a l’Exposició Universal de Milà 2015 en qualitat de participant de la Societat Civil per reconèixer d’aquesta manera l’important valor cultural i educatiu d’aquest esdeveniment mundial.

El Pavelló de la Família Salesiana a l’Expo 2015, conegut com CASA DON BOSCO, serà l’espai que acollirà tots els visitants en un espai que comptarà amb nombrosos esdeveniments i que, un cop acabada l’Expo, es traslladarà a Ucraïna per viure-la com a centre educatiu per als joves i continuar amb la seva missió de llar, escola, pati i espai d’espiritualitat.

Per a la participació s’ha optat per adaptar el tema central de l’Exposició a la realitat salesiana, acostant a la joventut i col·locant-la com a protagonista en el lema: "Educar els joves, l’energia per vida". D’aquesta manera es manifesta el compromís salesià per l’educació i la formació per a la qual es comptarà amb l’experiència i el testimoni de milions de persones que van entrar en contacte amb Don Bosco de manera significativa, convençuts, igual que ell ensenyava, que els joves "són la part més preciosa i delicada la humanitat".

El tema, perfectament desenvolupat juntament amb el missatge del bicentenari, "amb els joves, per als joves", estableix un pont directe entre els dos esdeveniments més importants de 2015. 

També et pot interessar …