Bosco Global: Una nova normalitat per assistir a classe a Burkina Faso

22 junio 2020

Garantir el dret a l’educació dels col·lectius més vulnerables és una prioritat per al Centre de Promoció Femenina de les Salesianes a la capital.

Reprendre les classes amb les pertinents mesures higièniques i de distanciament social ja és una realitat al Centre de Promoció Femenina de les Salesianes al barri de Koubri, a Ouagadougu, Burkina FasoLes classes es van reprendre durant el mes de maig després de l’aturada obligda durant març i abril.

En aquest vídeo us mostrem els diferents passos d’una alumna per iniciar amb seguretat una classe en el Centre. 

Karim Kaboré, referent de el projecte ens explica que “encara estem en una situació de toc de queda per controlar l’epidèmia. Les autoritats de país i de la nostra comuna en particular han pres moltes mesures per intentar evitar els contagis: ús de sabó, gel hidroalchòlic, màscares de protecció i distanciament social. En els centres educatius estem fent el mateix i poc a poc ens estem adaptant a aquesta nova normalitat “

Gràcies a una part de diners recaptats en la campanya “Davant la pandèmia, Solidaritat Global” s’han pogut implementar aquestes mesures de seguretat en el centre educatiu, que a més de detenir la propagació de virus, ajuden a garantir el dret a l’educació, especialment dels col·lectius més vulnerables.

També et pot interessar …