Bosco Global et convida a participar a la #CursaperlaSolidaritatGlobal i col·laborar amb les persones més damnificades per la pandèmia a l’Àfrica i Amèrica Llatina

5 junio 2020

La família salesiana et necessita més que mai per donar resposta a les greus conseqüències de la pandèmia a les persones més vulnerables.

Bosco Global,  en el marc de la campanya #EmergènciaCovid-19  “Davant la pandèmia, Solidaritat Global”, anima a les cases salesianes i a totes les comunitats educativo-pastorals a inscriure’s i participar en la “Cursa per la Solidaritat Global”, del 5 al 24 de juny.

Corre, camina, ves en bici .. i, si no pots, des de casa amb el Dorsal Zero, animen des de la ONGD. Una #CursaperalaSolidaritatGlobal per a totes les edats en la qual la participació i compromís de cada persona és el més important per contribuir a aquesta carrera de fons per lluitar per una solidaritat global, que requereix d’una mirada global i sense egoisme.

Els fons recaptats es destinaran a les persones més vulnerables afectades per la pandèmia a l’Àfrica i Amèrica Llatina. Comparteix la iniciativa amb familiars i amics! La família salesiana et necessita!

Entra i  inscriu-te a https://boscoglobal.org/ca/carreraporlasolidaridadglobal/

Persones beneficiàries

L’import recaptat anirà destinat a les realitats salesianes que estem donant suport a aquesta situació d’emergència provocada pel coronavirus:

  1. Suport a l’emergència social-alimentària a Mali
  2. Suport a la casa d’acollida de nens vulnerables a Kandi (Benín)
  3. Suport a les famílies més vulnerables de Koubri (Burkina Faso)
  4. Suport a la infància i joves més vulnerables a Etiòpia
  5. Casa d’acollida nenes del carrer a Abidjan (Costa d’Ivori)
  6. Casa d’acollida nens del carrer a Lomé (Togo)
  7. «Por el pan de cada día” en Ecuador.

Tota la informació dels projectes a https://boscoglobal.org/ca/emergenciacovid19/

També et pot interessar …