Bosco Global publica «Capítol 1:Togo, l’educació és l’esperança»

27 octubre 2021

A Bosco Global continuem apostant per la solidaritat global com el millor remei enfront de la desigualtat, i creiem que conèixer altres realitats, altres contextos, és el primer pas per aconseguir l’esperit #*beabejamyfriend, aquest que vol viure en fraternitat universal amb totes les persones que habiten el nostre món.

En aquest curs 2021-2022 fem una invitació a ampliar la mirada cap a altres realitats del nostre món. Realitats que no apareixen tots els dies als telenotícies i que, a més, moltes vegades sols es veuen des del paternalisme i l’assistencialisme. Volem mirar més enllà i fer visibles aquells països i llocs amb els quals treballem, valorant la seva història particular, el seu context i tot el que ens aporten de positiu.
Per això publiquem el primer capítol d’una sèrie de materials de sensibilització, que posem a la disposició de les nostres delegacions, les nostres cases salesianes, els nostres centres educatius i les entitats amb les quals col·laborem. Esperem que aquests materials contribueixin a fer-nos més sensibles i sentir-nos més prop de les persones dels països amb els quals cooperem.

Accedeix al Capítol 1: Togo i aprèn a situar aquest país en un mapa, coneix la presència salesiana a Cinkassé, Kara i Lomé, la música que està arrasant actualment i els projectes amb els quals estem col·laborant a Togo.
Els pròxims capítols d’aquesta sèrie de materials educatius s’aniran incorporant al web boscoglobal.org/beabejamyfriend/, en el qual també podeu trobar altres materials de sensibilització sobre la solidaritat global i informació sobre el que podem aprendre de les nostres amigues, les abelles.

També et pot interessar …